Het Airolo Bike Park, met zijn adembenemende trails, leuke bumbsen kombochten bochten, is een waar paradijs voor mountainbikers! Het enige Bikepark in Ticino biedt tracks die geschikt zijn voor zowel adrenalineliefhebbers als voor degenen die net beginnen met de afdalingen tussen obstakels en wortels, zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt.

Ontdek Airolo en zijn routes op de mtb en je zult er geen spijt van krijgen: de routes voor liefhebbers van afdalingen op twee wielen met, sprongen en kombochten zijn een noviteit in Ticino en laten je genieten van een dag vol plezier!

Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en de routes zijn zowel geschikt voor de meer ervaren bikers, op zoek naar een flinke dosis adrenaline, maar ook voor degenen die net beginnen met de afdalingen tussen obstakels en wortels, zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor verfrissing en plaatsen voor een korte pauze. Stop voor een pitstop bij de Chièuna terwijl je wacht op de kabelbaan, of voor een smakelijke Après-Bike aan het einde van een leuke dag op onze trails! Of geniet van het panorama vanaf het zonnige terras in Pesciüm en proef de lekkernijen van het bergrestaurant La Stüa, dat eind 2019 werd gerenoveerd. De keuken biedt lokale producten die op een eenvoudige en zorgvuldig bereide manier worden verwerkt, zodat je de smaken van de traditionele bergkeuken kunt waarnemen.

Voor degenen die de omgeving liever op een elektrische fiets ontdekken, is er een e-bikezuil geïnstalleerd in Pesciüm. Kabels om je e-bike op te laden zijn verkrijgbaar bij La Stüa.

Waar wacht je nog op? Gebruik de kaarten van ons informatiecentrum of download ze direct van onze website en ga op pad voor een nieuw avontuur op twee wielen.

Met meer dan 9 trails is dit een zeer goede optie om eens op avontuur te gaan!

Airolo

6780, Zwitserland