Ben je net zo hyped als wij?

De afgelopen weken hebben ze veel berichten ontvangen met de vraag wat deze nieuwe, indrukwekkende features op ons terrein te betekenen hebben. Er komen steeds meer speculaties, geruchten en beschouwingen – in totaal is er immers in zeer korte tijd ongeveer 14 kubieke meter hout en 22.000 schroeven op ons terrein geïnstalleerd. Te groot om geheim te houden!

En ja, natuurlijk worden alle ramps weer gebruikt en krijgen ze hun plaats. Waar en wanneer? Blijf op de hoogte!

Enthousiaste mountainbikefans zullen er inmiddels zeker van gehoord hebben – maar zelfs degenen die er meer neutraal tegenover staan is het misschien al opgevallen – want het is te zien geweest op grote nieuwszenders als RTL en ntv.

Ze hebben het over het Red Bull videoproject “Riding Bikes ABOVE the forest” met Erik Fedko, DE slopestyle atleet in Duitsland, die op 27 augustus om 15.00 uur zijn release vierde.

Beginnend op een 24 meter (!) hoog platform inclusief een boom met een hoogte van 3,17m, valt hij moeiteloos op een 60-graden steile landing. Daarna bedwingt hij verschillende obstakels tussen de dennenbomen op zijn gebruikelijke elegante manier – het resultaat is een unieke video die nieuwe standaarden zet in de scene.

Maar genoeg over het verhaal, waarom ga je niet zelf kijken (als je dat nog niet hebt gedaan). We weten zeker dat je het geweldig zult vinden:

Check de video hier: https://www.redbull.com/de-de/above-the-trees

Tot slot willen ze iedereen bedanken die dit project mogelijk heeft gemaakt bij Green Hill – in de eerste plaats Red Bull, Erik Fedko, Lorenz Holder, The Tillmann Brothers, Kolap en team en vele, vele anderen!